SEC

Produs din struguri ecologici, seduce și frapează prin parfumul intens de flori de soc și iasomie, notele de urzică, agrișe, sparangel și lime anuntând o aciditate precisă, răcoritoare. Elegant, cu o structură compact, este un companion de nădejde a neuitatelor seri de vară. Vivace și persistent pe final.

Asocieri culinare – fructe de mare, pește gras , sardele, macrou cu sos de citrice, carne de miel sau pui marinată, salată grecească, brânzeturi aromate cu usturoi, mărar sau rozmarin.

 

Conținut de alcool: 12,70 %
Aciditate: 6,6 g/l
Zaharuri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 10-12 C

DEMISEC

Este un vin demisec, de culoare galben-lămâie, produs din struguri ecologici, intens parfumat, cu note de lychee și trandafir alb, piersici și flori de portocal care incită și surprinde. Aciditatea echilibrează perfect restul de zahăr.

Este un însoțitor perfect al mâncărurilor asiatice, condimentate și picante, al salatelor de fructe și deserturilor cu fructe.

 

Alcohol level: 13,0 %
Acidity: 5,47 g/l
Residual sugars: demisec
Recommended serving temperature: 10 C

DEMISEC

Este produs din struguri ecologici, cupajat din soiurile Merlot, Pinot Noir, Syrah și Blaufränkisch de o culoare roz somon intens. Nasul este rotund și delicat, abundă de fructe roșii proaspete, căpșuni, zmeură, coacăze, aceastea regăsindu-se și pe palat, acompaniate de o aciditate vivace și crocantă, specifică zonei viticole a Beltiugului, care echilibrează perfect restul de zahăr. Finalul persistent și tonic este însoțit de note de fructe coapte și dulcege. Companion perfect al unei zile toride de vară și a discuțiilor interminabile cu prietenii.

Se recomanda a fi servit bine răcit, însoțit de fructe de mare, pește și carne de pasăre, salate cu fructe rosii.

 

Conținut de alcool: 13%
Aciditate: 5,92 g/l
Zahăruri reziduale: demisec
Temperatura de servire recomandată:  8 C

SEC

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sylvaner Verde și Muscat Ottonel, de culoare galben-lămâie vioaie. Strugurii provin din cultură ecologică. Nasul este parfumat și proaspăt, cu note florale de violete albe și flori de câmp acompaniate de fructe proaspete, piersici albe, citrice și mere verzi. Gustul redă componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcantă și crocantă care îi conferă prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.

Trio Alb este un vin de cursă lungă, cu nivel moderat de alcool, răcoritor, de vară.

Se recomandă in compania aperitivelor și salatelor.

 

Conţinut de alcool: 13%
Aciditate: 5,85 g/l: sec
Zahăruri reziduale: demisec
Temperatura de servire recomandată:  9 C

SEC

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch și Syrah proveniți din cultura ecologică, cu nas foarte fructat și condimentat, dezvăluind note de coacăze roșii, mure și prune, piper negru și o atingere discretă de stejar. Corpul îl are mediu, la fel ca și conținutul de alcool, cu tanini blânzi, pe final fiind proaspăt și prietenos. Un vin de cursă lungă, se asociază perfect cu mezeluri, paste cu sos de roșii, brânzeturi semimaturate, vânat de pasăre.

 

Conținut de alcool: 13,5%
Aciditate: 5,5 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 14 C

SEC

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot și Burgund Mare sau Blaufränkisch, produs din struguri ecologici fermentați timp de 3 săptămâni pe pieliță şi maturat în barrique-uri la a 2-a și a 3-a folosință, un vin serios chiar de la primul nas și în același timp elegant, de culoare rubinie intensă, cu note de fructe negre și roșii, afine și cireșe coapte, acompaniate de condimente picante și dulci, mentă și lemn dulce, cu structură compactă datorită taninilor și acidității.

Se asociază perfect cu mezeluri afumate, carne de vită, vânat și oaie, fripturi de porc la grătar.

 

Conţinut de alcool: 14%
Aciditate: 6 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 16 C