Filosofia producerii vinului

Enologul pivniţei Csilla Serli, care produce vinuri de calitate utilizând o tehnologie simplă. Un rol important în crezul ei îl are naturalitatea, păstrarea originalităţii fructului. Cei ce degustă aceste vinuri sunt atinşi de pasiunea enologului, de dragostea şi respectul faţă de această meserie, fără de care nici nu s-ar putea produce vinuri cu adevărat minunate.

Importantă pentru fiecare om din cramă este munca adevărată și susţinută, ce urmează un drum bine determinat, de la care nu e voie să te abaţi niciodată, iar succesul nu va întârzia să apară.

Enologia este de fapt o artă, în care enologul îşi exprimă priceperea şi pasiunea în acea operă minunată, a cărei rezultat final poate fi savurat de consumator, şi poate din acest motiv vinul este considerat licoarea zeilor.

Proprietarul și echipa cramei sunt devotaţi naturalităţii, produselor adevărate, pure, făcute acasă, acelor valori ce conferă un plus de perfecţiune existenţei umane.