SEC

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch și Syrah proveniți din cultura ecologică, cu nas foarte fructat și condimentat, dezvăluind note de coacăze roșii, mure și prune, piper negru și o atingere discretă de stejar. Corpul îl are mediu, la fel ca și conținutul de alcool, cu tanini blânzi, pe final fiind proaspăt și prietenos. Un vin de cursă lungă, se asociază perfect cu mezeluri, paste cu sos de roșii, brânzeturi semimaturate, vânat de pasăre.

 

Conținut de alcool: 13,5%
Aciditate: 5,5 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 14 C

SEC

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot și Burgund Mare sau Blaufränkisch, produs din struguri ecologici fermentați timp de 3 săptămâni pe pieliță şi maturat în barrique-uri la a 2-a și a 3-a folosință, un vin serios chiar de la primul nas și în același timp elegant, de culoare rubinie intensă, cu note de fructe negre și roșii, afine și cireșe coapte, acompaniate de condimente picante și dulci, mentă și lemn dulce, cu structură compactă datorită taninilor și acidității.

Se asociază perfect cu mezeluri afumate, carne de vită, vânat și oaie, fripturi de porc la grătar.

 

Conţinut de alcool: 14%
Aciditate: 6 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 16 C

SEC

Vinul fanion al cramei noastre, produs din struguri ecologici, tânăr are aspect de un purpuriu intens,se remarcă printr-un nas profund și picant, acompaniat de fructe negre, mure și afine îmbrățișate de note de condimente dulci provenite de la maturarea în butoaie de stejar pentru o perioadă de 12 de luni. Pe palat redă perfect terroirul Beltiugului cu care Syrah-ul nostru este în perfectă sinergie. Gustul generos și plin de fructe negre, piper negru și eucalipt, este mătăsos și bogat, cu note evidente de stejar. Structura o are fermă, aciditatea crocantă și finalul persistent și elegant. Se pretează la maturare îndelungată la sticlă.

Asocieri culinare – datorită structurii ferme și acidității marcante se asociază foarte bine cu steak-ul de vițel gătit medium rare, ragu de vită și de vănat mare, fripturi de porc sau miel condimentat la grătar.

 

Conţinut de alcool: 12,7%
Aciditate: 5,55 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 16 C

SEC

Produs din struguri ecologici, cu aspect purpuriu, intens și profund la nas, abundă de fructe roșii și negre, cireșe negre, vișine, mure, elegant pe palat, cu structură compactă, suculent, cu note fine de stejar și tabac, profund și totodată zglobiu, exprimă esența adevărată a acestiu soi. Finalul îl are persistent și foarte fructat. Se pretează la maturare în sticla.

Asocieri culinare – paste cu sos de roșii, carne de vițel sau căprioară cu sos de fructe de pădure, risotto cu ciuperci, brânzeturi moi de capră.

 

Conținutul de alcool: 12,7%
Aciditate: 6,52 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 16 C

SEC

Produs din struguri ecologici, cu aspect rubiniu, se remarcă prin note puternic condimentate de piper roșu și fructe negre, prune și vișine, precum și arome de cuișoare și vanilie de la maturarea în butoaie mari de stejar. Aciditatea specifică zonei îi conferă prospețime, iar tanini mătăsoși, eleganță. Pe final este suculent și fructat, exprimând viziunea noastră asupra Feteștii Negre.

Asocieri culinare – steak de ton cu sos de piper roșu, steak de vițel, beef steak tartar, tartar de ton, brânzeturi semimaturate picante.

 

Conținut de alcool: 13,1%
Aciditate: 6,6 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 16 C