SEC

Produs din struguri ecologici, seduce și frapează prin parfumul intens de flori de soc și iasomie, notele de urzică, agrișe, sparangel și lime anuntând o aciditate precisă, răcoritoare. Elegant, cu o structură compact, este un companion de nădejde a neuitatelor seri de vară. Vivace și persistent pe final.

DEMISEC

Este un vin demisec, de culoare galben-lămâie, produs din struguri ecologici, intens parfumat, cu note de lychee și trandafir alb, piersici și flori de portocal care incită și surprinde. Aciditatea echilibrează perfect restul de zahăr.

Este un însoțitor perfect al mâncărurilor asiatice, condimentate și picante, al salatelor de fructe și deserturilor cu fructe.

 

Alcohol level: 13,0 %
Acidity: 5,47 g/l
Residual sugars: demisec
Recommended serving temperature: 10 C

SEC

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sylvaner Verde și Muscat Ottonel, de culoare galben-lămâie vioaie. Strugurii provin din cultură ecologică. Nasul este parfumat și proaspăt, cu note florale de violete albe și flori de câmp acompaniate de fructe proaspete, piersici albe, citrice și mere verzi. Gustul redă componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcantă și crocantă care îi conferă prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.

Trio Alb este un vin de cursă lungă, cu nivel moderat de alcool, răcoritor, de vară.

Se recomandă in compania aperitivelor și salatelor.

 

Conţinut de alcool: 13%
Aciditate: 5,85 g/l: sec
Zahăruri reziduale: demisec
Temperatura de servire recomandată:  9 C

SEC

Este un cupaj de Chardonnay și Sauvignon Blanc, produs din struguri ecologici, ne întampină cu un nas pronunțat de iarbă și citrice însoțite de fructe verzi, flori albe de câmp și note fine de stejar. Structura ferma și aciditatea ridicată îl recomandă însoțit de brânzeturi moi de oaie si capră, pește, fructe de mare și carne de pasăre.

 

Conţinut de alcool: 12,5%
Aciditate: 6 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 10 C

DEMIDULCE

De culoare galben pai proaspăt și luminos, este un vin produs din struguri ecologici, cu un nas plăcut fructat și floral, cu note de pere, citrice coapte și caprifoi, suculent pe palat, destul de corpolent datorită restului de zăhăr, perfect echilibrat de aciditatea specifică zonei. Cu o structură fermă și un final persistent ne îmbie să mai degustăm un pahar. Este un însoțitor perfect pentru tocănițele de legume, mâncăruri asiatice picante și condimentate, clătite cu gem sau brânză.

 

Conținut de alcool: 12,65%
Aciditate : 6,75 g/l
Zahăruri reziduale: demidulce
Temperatura de servire recomandată:  10 C

SEC

Produs din struguri ecologici, este un vin natural, nefiltrat, expresia gândită de noi pentru Sylvanerul Verde, cu note principale vegetale de agrișe, asparagus, ardei verde, iarbă proaspăt cosită, aciditate crocantă și structură fermă, cu final persistent și răcoritor.

Macerat pepielițe 3 zile, cu conținut minim de sulfiți.

Plin de character este însoțitor de excepţie pentru fripturile de gâscă şi raţă, varză à la Cluj, preparate grase și condimentate.

 

Conţinut de alcool: 11%
Aciditate: 6,37 g/l
Zahăruri reziduale: sec
Temperatura de servire recomandată: 11 C

12